martes, 10 de mayo de 2011

LA CANDIDATA DEL PAT A L’ALCALDIA DE TERRASSA.

El Partit Avança Terrassa, PAT, és la única formació política de les 17 que concorren a les eleccions municipals de 2011 a Terrassa, que té com a cap de llista a una dona.

El PAT presenta com a candidata a l’Alcaldia de Terrassa a l’Alícia Peralta, Doctora en Psicologia del Desdenvolupament Humà, professora titular de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); una persona amb molta capacitat de treball, disposada a impulsar la millora i la transformació de la ciutat amb responsabilitat, transparència i honestedat.

És un bon començament que la igualtat efectiva entre homes i dones comenci per aquí, donant exemple. Creiem que la potencialitat del component femení aporta un plus de riquesa i de normalització vers la societat i vers la política.

L’Alicia Peralta, nascuda el 1963 a la província de Granada, va venir a viure a Terrassa amb la seva família quan tenia 9 anys. Dona treballadora des que tenia 15 anys, tot el que ha fet, i qualsevol aspecte material obtingut en la seva vida, ha estat gràcies a l'esforç honest, i res procedeix de càrrec públic polític. I aquesta és una gran diferència respecte a una "clase política" que ha fet de la política una forma d’obtenir privilegis personals. L’Alícia Peralta farà declaració de béns abans d'ocupar cap càrrec polític. És aquesta la conducta que ha regit la seva vida i aquests són els valors que defensa el PAT. Són els principis que destaquem quan diem "Una Política Honesta", el nostre eslogan electoral. Estem parlant dels valors de l'honradesa, de l'esforç, de la voluntat de superació, de l'educació, del respecte i del compromís amb els altres. L’Alicia, en la seva trajectòria davant la vida sempre s’ha sentit orgullosa i ha tingut com a referents al seu avi metge i al seu besavi jutge. Davant les dificultats, deien, davant l’adversitat, diu, la resposta fou, sempre, l’esforç honest.

L’Alícia Peralta serà capaç de liderar un projecte de ciutat, posant-se al capdavant dels problemes que puguin sorgir i treballarà compromesa per les ciutadanes i ciutadans de Terrassa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario