martes, 10 de mayo de 2011

EL PARTIT AVANÇA TERRASSA (PAT) PRESENTA UNA CANDIDATURA PREPARADA PER A GOVERNAR.

El PAT ha constituït una candidatura preparada per a governar la ciutat de Terrassa, formada per 30 persones, 16 dones i 14 homes, amb perfils heterogenis com ho és la mateixa societat civil. Per dur a terme les funcions del govern a Terrassa, els 10 primers, per aquest ordre, són:

1) una Doctora Professora d'universitat per dirigir polítiques socials, polítiques de formació, desenvolupament, innovació, recerca, tecnologia i universitat, i polítiques de medi ambient.
2) un Doctor especialista en Medicina Interna, per dirigir polítiques de Salut i Benestar Social.
3) un llicenciat en Dret, Director de Programes d'Habitatge Social a Catalunya, per dirigir polítiques d'Habitatge de manera resolutiva i polítiques per a la cohesió social, també portarà a terme les accions per posar en marxa la reducció de els sous dels polítics acord amb la Legislació Laboral, i impulsarà les auditories independents sobre els últims 8 anys de l'actual govern de Terrassa.
4) una Diplomada en Ciències Empresarials per l’EUNCET per a la promoció i el recolzament al comerç i a la petita i mitjana empresa, així com polítiques de formació per a l'ocupació.
5) un Arquitecte Superior, experimentat en arquitectura, disseny i urbanisme, per dirigir polítiques d'Urbanisme , Obres Públiques i Habitatge.
6) un Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, Comptable, per dirigir polítiques d'Administració dels recursos i impulsar l'economia productiva i la promoció econòmica.
7) una estudiant universitària, per fer polítiques de Cultura.
8) una estudiant universitària, per fer polítiques de Joventut.
9) una Educadora Social, per fer polítiques Socials.
10) un Advocat, per dirigir les qüestions legals internes i externes de l'Ajuntament, la contractació administrativa, i defensar els interessos dels ciutadans de Terrassa.

Aquesta és una candidatura responsable i preparada per governar, i totes aquestes polítiques seran ben administrades amb el sentit d’ "Una Política Honesta", defensant una gestió que estigui travessada per un Codi Ètic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario