lunes, 9 de mayo de 2011

EL PAT FARÀ UNA CAMPANYA PLANTEJANT AQUELLS OBJECTIUS PELS QUALS VA NÈIXER.

El Partit Avança Terrassa (PAT) presenta com a eixos principals de la seva campanya electoral, que esdevindrà la seva actuació de govern, les següents línies d’acció política: establir una Administració honesta i eficient dels recursos públics; treballar per a sanejar l’economia municipal i cohesionar el teixit social; potenciar l’economia productiva front l’especulativa. L’Ocupació, la Formació, la Salut, l’Ensenyament, l’Empresa, la Innovació, la Universitat, la Cohesió Social, la Gent Gran, la Joventut, les Dones, l’Habitatge, la Cultura, l’Urbanisme, són polítiques d’interès del PAT.
 
El Partit Avança Terrassa treballarà per aconseguir una societat civil forta que protagonitzi els canvis i l’avenç de la societat, i aplicarà el Codi Ètic en la gestió pública.

Com a qüestions prèvies, si el PAT arriba al govern de Terrassa, aplicarà les següents mesures:

PRIMERA.- El PAT aplicarà un sistema de remuneracions als polítics segons categories professionals equiparables establertes en la Legislació Laboral, seguint els criteris d'eficiència, mèrit, dedicació real, productivitat, especial responsabilitat si n'hi ha, formació, professió habitual, entre altres aspectes.

SEGONA.- El PAT exigirà la realització d'Auditories independents referents als 8 últims anys (dos mandats) de l’actual govern de Terrassa. També exigirem Auditories independents, entre altres, sobre el deute contret per l'Ajuntament de Terrassa.

TERCERA.- El PAT reduir les actuals Cinc Tinències d'Alcaldia i les macro-àrees, ja que són innecessàries per a un bon govern i signifiquen un cost molt important per als recursos públics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario